Av. Pelin BİLGİN

(Ortak / Avukat)

 

Ortak Av. Pelin BİLGİN lise öğrenimini İtalyan Lisesi'nde tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Avukatlık stajını Bayraktar Hukuk Bürosu'nda tamamlarken bir yandan da Bahçeşehir Üniversitesi Kamu Hukuku bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 

 

“The Complicated Relationship Between Counter-Terrorism and Legality; Police Law Enforcement; Detention and The Law Regulating Privacy and Surveillance in the US” ve “American Corporate and International Business Law; Scientific Evidence; Arbitration Advocacy and Oral Advocacy Skills” semineri katılım sertifikaları bulunmaktadır. Aynı zamanda İstanbul Barosu CMK Uygulama Servisi Meslek İçi Eğitim Hukuku Sertifika Programı/Başarı Sertifikası bulunmaktadır. 

 

2010 tarihinde Suç ve Ceza Dergisi'nin 2010 yılına ait 2. sayısında Helge Elizabeth Zeitler tarafından kaleme alınan Çevre Ceza Hukuku makalesini Türkçe'ye çevirmiştir.  Av. Pelin BİLGİN 2010 yılından bu yana Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku, Bilişim Hukuku alanlarında faaliyet göstermekte olup, evli ve bir çocuk annesidir.