Av. Arb. Yeşim ARACI KİRAZ

(Kurucu Ortak / Avukat Arabulucu)

 

Kurucu Ortak Av. Arb. Yeşim ARACI KİRAZ, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Borçlar Hukuku, Kat Mülkiyeti Hukuku, Şirketler Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Boşanma Hukuku, Aile ve Miras Hukuku gibi birçok alanda çalışmaları olmuştur. 

 

Müvekkillerin gayrimenkul portföylerinin yönetimini gerçekleştirmekte olup yargılama yoluna gitmeden kiralayan-kiracı uyuşmazlıkları, Kat Mülkiyeti Hukukundan kaynaklanan uyuşmazlıklar başta olmak üzere çözüme kavuşmasında destek olmaktadır. 

 

Ayrıca T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’na bağlı arabulucu olarak arabuluculuk çalışmalarında bulunmaktadır. 

 

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından William Mitchell College of Law Üniversitesi işbirliği ile oluşturulan Aile İçi Şiddet Semineri, Galatasaray Üniversitesi Uluslararası Özel Hukuk Konferansı katılımı, İstanbul Barosu CMK Uygulama Servisi Meslek İçi Eğitim Hukuku Sertifika Programı/Başarı Sertifikası bulunmaktadır. Av. Arb. Yeşim ARACI KİRAZ, evli ve bir kız çocuğu annesidir.